Macrofotografie op landgoed Kraaybeekerhof

Veel bloemen en planten vind ik nog mooier en fascinerender wanneer ze uitgebloeid zijn. De verspreiding van zaden zorgen voor bijzondere vormoplossingen. Ingenieuze verpakkingen met vaak architectonische kwaliteiten, als je er oog voor hebt.

Recent en eerder in oktober, maakte ik een aantal macro opnamen op het landgoed Kraaybeekerhof. Prachtige tuinen waar ook groenten worden gekweekt. Zo blijken spruiten en boerenkool niet alleen superfoods te zijn, maar ook fotogeniek.
De mensen die ik tegenkwam waren ook bijzonder, geen moeilijke blikken en vragen over wat ik aan het doen was. In tegendeel, ik kreeg vriendelijke uitleg over de planten en een suggestie om vooral ook de mooie bijentuin te bezoeken. Een rustige, vriendelijke en inspirerende oase in Driebergen-Rijsenburg.